video

Om os

Om Skamby El ApS – lokal elektriker og el-installatør på Nordfyn

Hos Skamby El ApS hjælper vi med alt inden for el-arbejde.

Vi udfører eksempelvis simple el-installationer og reparationer for private kunder, samt installation af varmepumper og klima- og ventilationsanlæg.

Uanset om du er privat- eller industrikunde, så håndterer vi enhver el-opgave professionelt. Vi kører ud i den nordlige del af Fyn, bl.a. til Bogense, Otterup og Søndersø.

Hos Skamby EL i Skamby på Fyn har vi mere end 40 års erfaring i el-installation og forskellige typer af elektriker-opgaver for private, landbrug og erhverv.

For vores erhvervs- og landbrugskunder løser vi mange opgaver med bl.a. installation af klimaanlæg, vedligehold, reparation og service på el-motorer og industrimaskiner, og er specialister i opgaver med automation og termografering.

Skamby EL Nordfyn

Skamby EL er kompetente og professionelle el-installatører

Vi har 10 veluddannede medarbejdere, der tilsammen tilbyder brede kompetencer, og som alle er specialister inden for el-opgaver.

Eksempelvis kan vores erfarne og fagligt kompetente elinstallatører udføre:

  • El-installation: ved f.eks. automation til industrivirksomheder, nybyggeri og tilbygning af huse, lejligheder og butikker, og naturligvis helt almindelige elektriker-opgaver, som spænder fra reparation eller montering af stikkontakter og lampeudhæng.
  • Sikringsløsninger: som installation af alarm-systemer med tyverisikring, overvågningsanlæg og adgangskontrol.
  • Termografering: termografi for såvel landbrug som erhvervskunder og private.
  • Energioptimering: vi er eksperter i at installere miljørigtige løsninger, som eks. installation af varmepumpe (luft til luft mv.), jordvarme-anlæg, belysningsanlæg og solenergi med solceller.
  • Klimaanlæg: eks. ventilationsanlæg for både landbrugs- og private kunder.
  • Belysning: Vi har mange års erfaring med udskiftning af belysning og opsætning af intelligente løsninger, og er det ny-installation du søger, så er der også professionel hjælp at hente her.

Du kan se en lille film om Skamby El her

Du er sikret god kvalitet til aftalt pris hos Skamby EL

Vi ønsker at være kendt i området, som en professionel og fagligt kompetent samarbejdspartner, der både løfter store og små opgaver, og som kun leverer kvalitetshåndværk til aftalt tid og pris. Det er noget, der bl.a. bemærkes, når vi udfører installationer i nybyggeri, tilbygninger og under husrenovering.

 

El-opgaver for landbrugs- og industrivirksomheder

Vores kompetente elinstallatører og elektrikere har alle et godt kendskab til og erfaring med industri- og landbrugsområderne. Vi tilbyder bl.a. eksperter i mekanisk reparation af maskiner og anlæg, og har et stort udvalg af elmotorer 

Skamby

på lager, da vi eksempelvis er leverandør til flere produktionsvirksomheder inden for landbrug og industri.

 

Mekanisk værksted

Derudover udfører vi professionel og autoriseret service og reparation af motorer og pumper i vores mekaniske værksted, som findes på adressen i Skamby på Bredgade 14.

Vi kommer naturligvis også gerne ud til dig, og vi dækker den nordlige del af Fyn, og har bl.a. kunder i Bogense, Otterup og Søndersø.

 

Skamby El er KSO- og KMO-certificerede elinstallatører

Hos Skamby El går vi op i detaljerne, og i kvaliteten af de materialer vi anvender, lige som vores kunders tilfredshed er altid er 1. prioritet. Vores politik er, at vi er til for kunderne, og derfor udføres alt el-arbejde med største håndværksmæssige kvalitet. Vi tilbyder bl.a. KSO-certificerede montører af solceller, og KMO-certificerede kølemontører.

 

Vi støtter op om det lokale

Som professionelle elinstallatører og elektrikere, er det en stor fordel at kende til det lokale miljø, og derfor sætter vi en dyd i at bakke op om det lokale liv, med en solid forankring i det nordfynske samfund. Her støtter Skamby El bl.a. op om lokale kultur- og sportsarrangementer.

 

Kontakt Skamby EL APS

Har du en el-opgave, eller ønsker du rådgivning inden for el-løsninger eller andet, så tag endelig kontakt. Vi står klar til at hjælpe dig, så ring, send os en mail eller besøg os i butikken i Skamby på Bredgade 14.

Ring:       64 85 12 74

Mail:       info@skambyel.dk