video

El-installationer Industri

Industri elektriker på Fyn

Skamby EL ApS løser mange opgaver indenfor industriinstallationer

Vores dygtige industrielektrikere er dedikeret til at servicere mange industri kunder på Fyn. Vi klarer alt lige fra service af maskiner og maskinanlæg til energioptimering.

Vi tilbyder en effektiv service og er klar til at hjælpe, hvis maskinerne går i stå. Vores autoriserede el-installatører er vant til at løse problemer professionelt.

Mangler du en elektriker med mange års erfaring i installationer til industri? Kontakt os i dag på 64 85 12 74 eller skriv til os på info@skambyel.dk og vi vender snarest tilbage til dig!

Byg og anlæg

Som elektriker med speciale i industri installationer, arbejder vi både med ombygning, nybygning, renovering og modernisering af eksisterende anlæg. Vores uddannede industri elektrikere servicerer industrikunder på hele Fyn.

 

Energioptimering kan give store besparelser i industrien

Et energitjek betaler sig – og det koster dig intet. Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg og giver dig et præcist overblik over dine muligheder for besparelser på energiforbruget.

Vores erfaring er, at der hos langt de fleste industrikunder kan findes store besparelser på el- og varmeregningen.

Vi ser eksempelvis på besparelsesmulighederne på:

 • Belysning
 • Varme
 • Ventilation
 • Bygningsinstallationer
 • Og meget mere

 

Belysning giver stort potentiale for besparelser

Vi ser ofte, at især udskiftning af belysning kan mærkes på bundlinjen. Vi tilbyder løsninger med eksempelvis installation af downlights, udskiftning af standard lysstofrør, opsætning og montage af paneler, skinner og spots – alle udskiftes med LED-lys, spots og armaturer.

Der er stort potentiale for besparelser, når det eksempelvis drejer sig om:

 • Industribelysning – skræddersyede løsninger
 • Udendørs belysning
 • Lysstyring (sensorlys)
 • Intelligent belysning

Vi kan let og hurtigt lave nøjagtige beregninger ud fra dit nuværende forbrug – så får du et konkret overblik over investering vs. årlig besparelse og dermed tilbagebetalingstid.

 

Skamby EL hjælper dig hele vejen – fra definering til implementering

Når vi har set på dine muligheder, laver en komplet oversigt over de områder, hvor det kan betale sig at optimere. Herefter er det helt op til dig, om vi skal lave et tilbud på et eller flere af de mulige tiltag.

 

Tilskudsmuligheder

Vi kan også hjælpe dig med Energitilskud. Der findes flere tilskudsmuligheder for virksomheder, og vi kan let guide dig, så du finder det rigtige, lige som vi kan ansøge om tilskuddet for dig.

 

Styring og el-automation

Med et intelligent styringsanlæg, får du ét samlet system, der giver dig mulighed for at kontrollere alle dine systemer på for eksempel lys, varme og ventilation, fra ét sted.

 • Automatisk varme- og ventilationsregulering
 • Styring af lysforhold og belysning
 • Sikkerhed og alarmsystemer

 

Er du interesseret i en industrielektriker med mange års erfaring indenfor service, automation eller energioptimering? Kontakt os i dag på 64 85 12 74 eller skriv til os på info@skambyel.dk og vi vender snarest tilbage til dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookie politik

10 + 2 =

Find os

Bredgade 14
5485 Skamby

Tlf.: 64 85 12 74
Mail: info@skambyel.dk