video

Industrielektriker – Fyn 

Skamby EL på Nordfyn løser mange opgaver som industrielektriker med El-installationer på hele Fyn.

Vores dygtige industrielektrikere er dedikeret til at servicere mange industri kunder på hele Fyn. Vi klarer alt lige fra service af maskiner og maskinanlæg til energioptimering.

Vores industrielektriker tilbyder en effektiv service og er klar til at hjælpe, hvis maskinerne går i stå. Vores autoriserede el-installatører er vant til at løse problemer professionelt.

Mangler du en industrielektriker med mange års erfaring i installationer til industri på Fyn? Kontakt os i dag på ☎️ 64 85 12 74 eller skriv til os på info@skambyel.dk og vi vender snarest tilbage til dig!

Mangler du en elektriker til landbrug – så har vi også stor erfaring inden for landbruget ➡️

Industrielektriker Fyn

Byg og anlæg

Som industrielektriker med speciale i industri i installationer, arbejder vi både med ombygning, nybygning, renovering og modernisering af eksisterende anlæg på Fyn. Vores uddannede industri elektrikere servicerer industrikunder på hele Fyn – så kontakt os, hvis du har brug for hjælp ☎️  64 85 12 74

 

Energioptimering kan give store besparelser i industrien

Et energitjek betaler sig – og det koster dig intet. Som industri El-installatør kommer vi gerne på et uforpligtende besøg og giver dig et præcist overblik over dine muligheder for besparelser på energiforbruget. Vi kører fra Skamby til hele Fyn.

Vores erfaring er, at der hos langt de fleste industrikunder kan findes store besparelser på el- og varmeregningen.

Vi ser eksempelvis på besparelsesmulighederne på:

 • Belysning
 • Varme
 • Ventilation
 • Bygningsinstallationer
 • Og meget mere

 

Belysning giver stort potentiale for besparelser

Vi ser ofte, at især udskiftning af belysning kan mærkes på bundlinjen. Vi tilbyder løsninger med eksempelvis installation af downlights, udskiftning af standard lysstofrør, opsætning og montage af paneler, skinner og spots – alle udskiftes med LED-lys, spots og armaturer.

Der er stort potentiale for besparelser, når det eksempelvis drejer sig om:

 • Industribelysning – skræddersyede løsninger
 • Udendørs belysning
 • Lysstyring (sensorlys)
 • Intelligent belysning

 

El-installation i industri

Skab et overblik med din lokale el-installatør. Som industri elektriker kan vi let og hurtigt lave nøjagtige beregninger ud fra dit nuværende forbrug – så får du et konkret overblik over investering vs. årlig besparelse og dermed tilbagebetalingstid.

 

Skamby EL hjælper dig hele vejen – fra definering til implementering

Når vi har set på dine muligheder, laver en komplet oversigt over de områder, hvor det kan betale sig at optimere. Herefter er det helt op til dig, om vi skal lave et tilbud på et eller flere af de mulige tiltag.

 

Tilskudsmuligheder

Vi kan også hjælpe dig med Energitilskud. Der findes flere tilskudsmuligheder for virksomheder, og vi kan let guide dig, så du finder det rigtige, lige som vi kan ansøge om tilskuddet for dig.

 

Styring og el-automation

Med et intelligent styringsanlæg, får du ét samlet system, der giver dig mulighed for at kontrollere alle dine systemer på for eksempel lys, varme og ventilation, fra ét sted.

 • Automatisk varme- og ventilationsregulering
 • Styring af lysforhold og belysning
 • Sikkerhed og alarmsystemer

 

Er du interesseret i en industrielektriker med mange års erfaring indenfor service, automation eller energioptimering? Kontakt os i dag på 64 85 12 74 eller skriv til os på info@skambyel.dk og vi vender snarest tilbage til dig – uanset hvor du er placeret på Fyn, så kommer vi til dig.

Som medlem af TS-gruppen kan vi desuden trække på et landsdækkende netværk af elektrikere og el-installatører i elfaget, så der er ikke den el-opgave, som vi ikke kan løse.