video

Varmepumper

Spar penge på varmeregningen, reducer Co2-udslippet og få et sundere indeklima med en varmepumpe.

Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe.

En varmepumpe er en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi. Trods varmepumpers el-forbrug er de stadig bedre for miljøet og billigere i drift end eksempelvis almindelig el-varme eller et oliefyr.

Vores autoriserede montører står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, og vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på montage af en varmepumpe. Kontakt os i dag på 64 85 12 74 eller skriv til os på info@skambyel.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Ud fra de oplysninger vi får om din nuværende varmekilde, dit årlige varmeforbrug og bygningens størrelse og inddeling, kan vi udarbejde et helt perfekt tilbud.

Installation af varmepumper

Vi kan hjælpe med alt inden for varmepumper:

Vi er eksperter i installation og montage af varmepumper. Derudover kan vi hjælpe dig med:

  • Service og gennemgang
  • Fejlfinding og reparation
  • Rådgivning om varmepumper

Skamby EL ApS kører ud til varmepumpeopgaver på Fyn, og vi kan også bestilles til service og reparation af stort set alle pumpetyper.

Varmepumper Fyn
varmepumpe Skamby EL

Spar penge og få et bedre indeklima med en varmepumpe

Med en varmepumpe kan du typisk spare 30-60 % på din varmeregning, hvis du for eksempel skifter dine el-radiatorer ud med en varmepumpe. Udgifterne til varmepumper tjener sig typisk ind i løbet af 3-5 år.

En varmepumpe er ikke alene til gavn for din økonomi – men også for dit indeklima. Med en luft til luft varmepumpe vil du nemlig få renset luften i rummet. De indbyggede partikelfiltre i varmepumpen sørger for at rense luften aktivt, hvilket resulterer i et bedre indeklima.

 

Om varmepumpetyper

En luft-luft varmepumpe er traditionelt blevet brugt mest i el-opvarmede sommerhuse, fordi den er billig i drift. En luft-luft varmepumpe er specielt velegnet til afgrænsede boligområder. Typen bruges derfor også som en supplerende varmekilde til for eksempel tilbygninger i helårshuse, ligesom luft-luft varmepumper kan være gode til kunder, som ønsker at bruge varmepumpen til at køle i sommervarmen.

Luft-luft varmepumper fungerer ved, at de optager energien i udeluftens lave temperatur og afsætter energien ved en højere temperatur inde i huset. Luft-luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

En luft-vand varmepumpe kan opvarme både bolig og brugsvand via centralvarmesystemet og er derfor ideel til både nybyggeri og energirenovering i boliger, hvor olie- eller gasfyr skal erstattes. Anlægget er mest effektiv, hvis boligens isolering og centralvarme er tidssvarende.

Varmepumpens grundlæggende teknologi er sammenlignelig med en luft-luft varmepumpe, dog med den forskel at den varme damp fra udedelen bruges til at opvarme vandet i centralvarmeanlægget i stedet for luften. De bedste luft-vand varmepumper på markedet omsætter el til varme i forholdet 1:5.

 

Få et uforpligtende tilbud

Vores autoriserede montører står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, og vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på montage af en varmepumpe. Kontakt os i dag på 64 85 12 74 eller skriv til os på info@skambyel.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os

3 + 5 =

Find os

Bredgade 14
5485 Skamby

Tlf.: 64 85 12 74
Mail: info@skambyel.dk