video
Luft-vand-varmepumpe

Energioptimering af din bolig med en ny luft-vand varmepumpe!

 

Var du en af dem som sad klar ved tasterne den 7. april 2021, da energitilskuddet – også kaldet Bygningspuljen – åbnede op, og efterfølgende blev revet væk på få timer? Så fortvivl ikke, for vi står stadig klar til at hjælpe dig med at energioptimere dit hus med en ny luft-vand varmepumpe – og du kan stadig hente lidt af pengene hjem igen.

Håndværkerfradraget er nemlig relevant hele året rundt, og det giver dig som husejer mulighed for at få fradrag for håndværkerydelser på helt op til 25.000 kr. pr. person i 2021.

Skatteværdien på håndværkerfradraget er ca. 26%, men vær opmærksom på at det kan variere fra kommune til kommune.

Du kan ikke kombinere håndværkerfradraget med energitilskuddet og dermed ikke få fradrag for udgifter til arbejdsløn, som du har fået tilskud til efter andre offentlige støtteordninger.

Hos Skamby El ApS står vi altid klar til at hjælpe dig, med at vælge den helt rigtige luft-vand varmepumpe, som passer præcis til dit hjem.
Har du spørgsmål vedr. luft-vand varmepumper eller håndværkerfradraget, er du velkommen til at kontakte os på ☎️ 64 85 12 74 eller info@skambyel.dk, så hjælper vi dig.

Luft-vand-varmepumpe

“Du kan få fradrag for udvalgte serviceydelser og håndværksydelser,

som er udført i hjemmet eller fritidsboligen.

Du kan kun få fradrag for arbejdslønnen – ikke for materialer.”

– www.skat.dk

Fordele ved at investere i en luft-vand varmepumpe

service
Totalløsning

Hurtig installation (2-3 dage) og en totalløsning til opvarmning af både bolig og varmt vand til hele familien.

Energieffektiv løsning
Energieffektiv løsning

En varmepumpe yder ca.  3,5-5 gange så meget varme-energi, som den bruger i el-energi.

lydsvag-varmepumpe
Lydsvag drift

En luft til vand varmepumpe er meget lydsvag og efter installation kan du stort set ikke høre den.

groen-energi
“Grøn” varme

En varmepumpe producerer bæredygtig energi og er en miljøvenlig varmeløsning.

stabil-loesning
Stabil drift og lang levetid

Da en varmepumpe er driftssikker vil den med sin lange levetid tjene sig ind efter få år.

Luft-vand-varmepumpe

Hvordan virker en luft-vand varmepumpe?

En luft-vand varmepumpe fungerer på den måde, at luften uden for udnyttes til at producere den varme, man skal bruge til opvarmning af huset og varmt brugsvand. Et sådan anlæg vil passe sig selv og selv i de kolde vinter måneder, hvor temperaturen komme ned på -25 grader vil der stadig være en besparelse at hente set i forhold til et oliefyr.

Med en luft-vand varmepumpe får du en effektiv og billig varmekilde, som blot kræver at man har radiator eller guldvarme i sin bolig. En luft-vand varmepumpe er en god løsning til de, som ikke har mulighed eller penge til at få et jordvarmeanlæg. Anlægget er særdeles velegnet til de husstande, som benytter olie eller gas som varmekilde, da det vil give en reducering af varmeudgiften og samtidig give et bedre indeklima uden en større omlægning.

Effektiviteten for en varmepumpe måles i den såkaldte SCOP-værdi. Jo højere SCOP-værdi, jo mere effektiv er din varmepumpe.

Om SCOP-værdien

SCOP-værdien (seasonal coefficient of performance) giver en meget nøjagtig fastsættelse af din varmepumpes effektivitet og ydelse. Fx betyder en SCOP-værdi på 3,2, at varmepumpen i gennemsnit leverer 3,2 gange så meget energi end den elektriske energi, den bruger.

Effektiviteten af en varmepumpe afhænger dog også af andet størrelsen på dit radiatorsystem, varmtvandsbeholder m.m.. Hvis du har gulvvarme, bliver varmepumpen typisk også mere effektiv end hvis du kun har almindelige radiatorer. For at få den bedste ydelse, skal din varmepumpe installeres og indstilles korrekt.

Ring til Skamby El ApS på ☎️ 64 85 12 74  og få et godt tilbud på en luft til vand varmepumper med montering.

Vedligeholdelse af din luft-vand varmepumpe

Selvom en varmepumpe normalt ikke kræver den store vedligeholdelse, er det et lovkrav at du får tjekket anlægget en gang årligt af en KMO-montør. I sjældne tilfælde kan en varmepumpe producere mindre effektivt end den burde og med et årligt tjek er du sikker på, at den altid virker optimalt.

Ønsker du, at Skamby El ApS skal hjælpe dig med en serviceaftale, så kontakt os på ☎️64 85 12 74

Husk håndværkerfradraget!

Efter købet af en luft-vand varmepumpe har du mulighed for at søge om håndværkerfradrag. Det hjælper vi dig selvfølgelig også med – Vi står nemlig altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål om håndværkerfradraget eller andre tilskudsordninger og det koster dig ikke noget!

Kontakt os på ☎️ 64 85 12 74 eller info@skambyel.dk

Få et tilbud på en varmepumpe

Hos Skamby El ApS besvarer vi gerne dine spørgsmål vedrørende luft til vand varmepumper. Ring til os og få rådgivning og et godt tilbud på en varmepumpe til dit hus – det er en god investering!

Ring til Skamby El ApS på ☎️ 64 85 12 74 og få et godt tilbud på en luft til vand varmepumper med montering.