video

Charge Amps Aura ladestander hos privatkunde

En privat kunde ønskede at få en ladestander til deres el-bil installeret. Efter en gennemgang med kunden fald valget på en Charge Amps Aura ladestander – model: AURA 3P 32A Type 2 2x22KW væglader.

For at kunne montere og installere ladestanderen, skulle der laves en ny installation i varmekanalen, som også skulle gå ind gennem toilettet i kælderen, og videre ud til hvor ladestanderen skulle hænge.

Der blev samtidig monteret en ny gruppetavle samt lavet transientbeskyttelse, således at kundens nye el-netværk kan klare presset fra installationen af en ladestander.

Derudover fik kunden etableret et nyt jordspyd med 6 kvadrat ledning i forbindelse med opsættelsen af transientbeskyttelse.

Som autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander. Uanset om den er købt hos din bilforhandler eller andre steder.

Vi kommer ud og kigger på dine nuværende el-installationer, og sammen ser vi på dit behov, og giver dig efterfølgende en pris på montering af en ladestander til din el-bil.

Vi kører ud fra Nordfyn, og vi tager gerne en uforpligtende snak omkring mulighederne og behovet – inden du tager din beslutning.
Kontakt os på ☎️ 64 85 12 74​ eller info@skambyel.dk så finder vi sammen en den løsning der passer til dig.

ladestander-aura-Fyn

Lad os finde din nye ladestander

Vi samarbejder med mange forskellige ladestander mærker– og du kan derfor også købe dem igennem os, hvis du skal bruge en ladestander til hjemmet, til din kolonihave eller til dit sommerhus.​

Vi monterer alle ladestandere, uanset om de er købt igennem os eller et andet sted.

Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, der monterer ladestanderen til el-bilen, da kapaciteten i installationen, skal være kraftig nok til at lade over længere tid.

Vores dygtige el-installatører, står altid klar til at hjælpe jer med jeres ladestanderløsning. Vi samarbejder med flere forskellige udbydere, og sammen finder vi en skarp pris, på den helt rigtige løsning til jer.

Vi laver en skræddersyet løsning til jer, ud fra jeres behov og de forhold der er til rådighed på parkeringspladsen.

Er du i tvivl om din nuværende ladestander, eller har du brug for rådgivning til køb af en ladestander, så kontakt os på ☎️ 64 85 12 74– Så hjælper vi dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.