video

Enkel opladning af din elbil

Når du udskifter din diesel eller benzinbil til en elbil, skal overgangen være så nem og ligetil som mulig. Det skal dertil også være nemt for dig at få opladet din elbil og hvorfor ikke få installeret en ladestander i hjemmet, sommerhuset eller i virksomheden?

Kontakt Skamby EL ApS på  📱 64 85 12 74 eller 📧 info@skambyel.dk, så finder vi en løsning, der passer til dig og dine behov.

Undgå bekymringer om opladningsmuligheder og hvad det koster at få opladet din elbil ved at få monteret en ladestander hjemme eller i sommerhuset. En af fordelene ved at vi monterer en ladestander er, at vi trækker den korrekte strøm direkte fra din indkørsel eller sommerhus.

Du skal blot tage stilling til behovet – om du har en eller to elbiler, der skal oplade på samme tid.

Halo ladestander i Skamby

Skamby EL ApS har indgået et samarbejde med Charge Amps som har udviklet to elegante og brugervenlige ladestandere til enten en eller to elbiler:

 • Charge Amps HALO med fastmonteret oplader-kabel til brug for én elbil.
 • Har du to elbiler eller vil du dele ladestander med din nabo eller anden, så er modellen Charge Amps AURA en mulighed – den har indbygget to opladerstik og har mulighed for at oplade to elbiler på samme tid.

Kontakt os på 📱 64 85 12 74 eller 📧 info@skambyel.dk for at høre mere om dine muligheder. Vi holder til i Skamby, men kører i hele Nordfyn.

Vælg elbilen og kør grønt

El- og hybridbiler bliver i stigende grad vigtigere for samfundet og miljøet. Når du har anskaffet dig en elbil og kører på strøm, er der penge at spare i forhold til at bruge benzin eller diesel. Elbiler er grønnere end almindelige biler, fordi elbiler indhenter CO2-forbruget fra benzin- og/eller dieselbiler gennem el og da el samlet set er mere skånsomt for miljøet.

Det kan være svært at overskue overgangen til elbil. For eksempel spørger du måske dig selv om, hvor du kan oplade din elbil og hvor meget det koster at oplade din elbil.

Skamby EL ApS hjælper dig med dine bekymringer – vi står for levering og montering af din ladestation, hvad enten det er til hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset. Du skal blot tage stilling til behovet – om der findes én eller to elbiler, som skal kunne lade på samme tid.

Du kan ikke automatisk tilslutte din nye ladestander i en hvilken som helst udendørs stikkontakt for du skal være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer ad gangen og vi, hos Skamby El ApS kan tjekke op det for dig. Vi sikrer at dit hjem bliver helt klar til din nye elbil og guider dig til, hvordan du bruger ladestanderen – det er det nemmeste for dig.

Halo ladestander i brug i Skamby

Charge Amps HALO Wallbox – til dit hjem eller sommerhus

Charge Amps HALO er en af de mindste ladestationer på markedet og er smart til hjemmet og sommerhuset. Den har et fastmonteret kabel på 7,5 m, som gør det for nemt for dig at tilslutte opladeren til din bil.

 

I dag oplades 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler i hjemmet eller på arbejde og ikke f.eks. ved parkeringspladser ved motorvejsafkørsler. Charge Amps HALO Wallbox er en elegant, intelligent og kvalitets ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen og du kan med lethed følge med i strømforbruget. Den indbyggede software giver dig mulighed for at styre din ladestander tidsmæssigt, således at du oplader, når prisen på el er lav eller når elektriciteten er mest miljøvenlig.

 

 • Ladestanderen kan låses, så uvedkommende forhindres i at oplade
 • Pålidelig EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Smart timersystem for en smartere og nemmere opladning
 • Fremstillet i genanvendt aluminium
Aura ladestander i Skamby

Charge Amps AURA – til din virksomhed eller boligforening

Charge Amps AURA er ideel til offentlig brug f.eks. boligforeninger eller mindre virksomheder. Du kan også dele den med din nabo, da Charge Amps AURA har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hvert stik på samme tid.

Efter behov kan stikkene indstilles til fastlagt maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig i installationen. De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med Charge Amps HALO eller andre Charge Amps AURA ladestandere.

Charge Amps AURA er flot takket være det elegante skandinaviske æstetiske design i genanvendt aluminium.

Charge Amps AURA er designet til ISO 15118, som giver bilen mulighed for at dele data med opladeren. Det er standarden, der anvendes inden for Vehicle-to-grid (V2G) teknologi.

 • 2 x type 2-stik (justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt)
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Høj klassificering (IK 10)
 • Bestandig overfor temperaturer
 • Bæredygtig (genanvendt aluminium)
Boligforening i Skamby

Ladestandere til boligforeningen og boligselskabet

Hos Skamby-EL ApS er vi uddannede i montering af ladestandere til boligselskaber og boligforeninger.

I boligforeninger kan opsætningen af ladestandere være lidt besværligt, da der skal findes et egnet sted til opsætning og fordi afregningen af strømforbrug for hver enkelt husstand skal kunne opgøres hver især.

Med de ladestandere, vi tilbyder, kan man kan følge hver enkelt brugers strømforbrug. Vores ladestander af modellen Charge Amps AURA har to opladerstik og derfor kan man oplade to biler på samme tid. Uanset om du er beboer eller udlejer kan vi hjælpe jer med at finde en effektiv og økonomisk løsning til din boligforening.

Kontakt os i dag på 📱 64 85 12 74 eller 📧 info@skambyel.dk – vi finder sammen frem til en løsning for jer.

Virksomhed i Skamby

Mangler du mulighed for at oplade elbiler i virksomheden?

Det er nemt og praktisk at kunne oplade sin elbil på arbejdspladsen. Når virksomheden kan tilbyde sine medarbejdere opladning af deres elbil, mens de er på arbejde, er det en god service.

Afhængig af, hvor stor virksomheden er, kan I få monteret og opkoblet Charge Amps HALO eller Charge Amps AURA sammen eller separat. Charge Amps AURA har med sine to opladningsudgange mulighed for at oplade to elbiler på samme tid og dette kan i mange tilfælde være en rigtig god ide.

Uanset hvad jeres behov end måtte være – så kan Skamby EL-ApS rådgive dig om den helt rigtige løsning til din virksomhed på 📱 64 85 12 74 eller ved at sende os en mail på 📧 info@skambyel.dk.