video
Industritekniker job fyn

Industrielektriker – med interesse for landbrug – søges

Er du en positiv industrielektriker, der kan lide et afvekslende arbejde, og som ikke er bange for landbrugsopgaver? Så er det måske dig, vi søger!

Om os

Hos Skamby El lægger vi stor vægt på respekt – respekt for hinanden og respekt for vores kunder. Det er vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde, og at alle er trygge og har det godt. Vi har derfor et stort fokus på det fysiske såvel som psykiske arbejdsmiljø, og sigter efter at holde stressniveauet nede, selv når det går stærkt. Det er vores overbevisning, at vi præsterer bedst, når alle har det godt, og vi sætter derfor også en stor ære i at tilbyde sikkerhed i ansættelsen – selv i usikre perioder. Men lige nu er der masser at se til, og vi glæder og til hilse dig velkommen på holdet af 11 kollegaer, som godt kan lide at hygge sig sammen – det hele skal jo ikke bare gå op i arbejde!

Introduktion til stillingen

Som industrielektriker hos os, vil du primært komme til at arbejde med biogas, foderstof og landbrug. Du vil være med i hele processen fra at tegne tekniske tegninger til installation og vedligeholdelse af anlæg. Du skal derfor kunne lide en blanding af at være på kontoret og at være ude i felten, og ikke mindst skal du brænde for den gode kundekontakt.

På en typisk hverdag, vil du møde ind på kontoret om morgen og få udleveret dagens opgaver, medmindre du er i gang med et større projekt. Det er også her, vi aftaler, om du eventuelt skal have en lærling med dig på opgaven. Det er derfor også vigtigt for os, at du er tålmodig og kan lide at lære fra dig, så alle får den bedste oplevelse, og vores lærlinge bliver de bedste inden for deres felt.

 

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Har kørekort B
  • Har interesse for landbrugsopgaver
  • Er en super god kollega

 

Til gengæld tilbyder vi:

  • Fællesspisning hver måned
  • Sundhedssikring og pensionsordning
  • Gulpladet firmabil
  • Værktøj, mobil og arbejdstøj
  • Mulighed for kurser og efteruddannelse
  • Et hav af sociale arrangementer

 

Vi elsker at hygge os sammen i virksomheden, og afholder derfor jævnligt sociale arrangementer, som kan være alt fra koncertoplevelser til jagt, lerdueskydning og eventyrløb. Vi håber derfor også, at du vil være med til at gøre det sociale fællesskab i virksomheden endnu bedre!

 

Arbejdssted

Skamby El er placeret på adressen: Bredgade 14, 5485 Skamby, og opererer i det meste af Nordfyn herunder: Otterup, Bogense og Odense. Du vil derfor få stillet en firmabil til rådighed, så du nemt kan komme frem og tilbage til vores spændende projekter.

 

Send din ansøgning

Så kan du se dig selv i en social virksomhed, der sætter arbejdsmiljø og trivsel højt, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til Malene på: msj@skambyel.dk.

 

Hvis du derimod ønsker at høre mere om stillingen og virksomheden, skal du være velkommen til at ringe til indehaver og direktør, Robin Jakobsen på: 26 20 13 75

 

Du har også mulighed for at ringe til en af dine (måske?) kommende kollegaer, og høre mere om, hvordan det er at arbejde hos Skamby El. Du kan kontakte John på: 26 20 15 88 eller Tom på: 93 87 41 74.

 

Ansøgningsfristen er løbende og med ansættelse hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Skamby El er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1050 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”