video

3 gode fordele og grunde

til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Spirii
Wallbox

1. Slut med kø og ventetid

Først for, så er det bare praktisk med en ladestander til din el- og plug-in hybrid bil derhjemme, ved sommerhuset eller anden bolig.

Du vil opleve at du får en langt større fornemmelse af frihed, da du ikke længere er nødt til at skulle holde i kø for at lade, skal lede efter en ledig ladestander og du nu kan lade, når du har lyst og tid, eksempelvis om natten, når du alligevel har lagt dig til at sove – så er bilen også kampklar til morgendagen.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre, vigtigere ting, såsom at handle ind, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt og nemmere for dig.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

Det at eje din egen ladestander er helt simpelt en billigere løsning end at leje en den via et abonnement. Dette er yderst aktuelt, hvis du kører under 25.000-30.000 km om året. Biler i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el du forbruger modsat et fast månedligt beløb.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (en serviceaftale ligger typisk mellem 70-100 kr. månedligt) og derved kan du modtage refusion af den elafgift du betaler for at lade din bil. Både prisen på selve aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din specifikke aftale og det elselskab du bruger.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er på sit allerlaveste i løbet af et døgn (typisk, men ikke altid i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 64 85 12 74 eller ✉️ info@skambyel.dk.

3. Autoriseret installation

Skamby El er din lokale og autoriseret el-installatør i Skamby på Nordfyn, og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service til ladestandere. Ønsker du kun én eller to af det nævnte, hjælper vi dig også meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor i landet du befinder dig, og om det er til dit hjem, sommerhus eller andet. Det betyder også at vores sortiment spænder vidt, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid med på den nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet på baggrund af seneste viden inden for feltet af ladestandere. Desuden er vores folk altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja til eller tage med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig og ikke mindst forsvarlig.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

8 + 9 =

Find os

Bredgade 14
5485 Skamby

Tlf.: 64 85 12 74
Mail: info@skambyel.dk